Cautare

7774 de rezultate pentru "accident rutier in aprilie 2006" (3.02 secunde)
Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
- In conditiile in care conform programului de guvernare sunt preconizate cresteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu creste excesiv cuantumul amenzilor raportat la veniturile cetatenilor si la gravitatea faptelor, aceasta masura a fost adoptata de Guvern, a afirmat un oficial guvernamental, citat de News.ro.
Astfel, vanzarile de autoturisme noi se apropie de punctul de stagnare, rata de crestere diminuandu-se in fiecare luna, de la aproape 20% in ianuarie la 4,6% in aprilie, fata de intervalele similare ale anului trecut.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Cu toate ca numarul fumatorilor este din ce in ce mai mare, iar imaginea unui tanar de 18 ani cu tigara in mana nu mai surprinde pe nimeni, productia de tutun din Dolj este din ce in ce mai mica.
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Avocatii Asociatiei Crestin Catolic-Ortodoxe au solicitat pamantul in discutie, folosindu-se de un document anulat de Judecatoria Craiova din luna ianuarie 2006.
Beneficiarii rentei viagere aferente anului 2006 mai au la dispozitie aproximativ o saptamana ca sa-si ridice carnetele de rentier. ... Rentierii care si-au luat carnetele de rentier vor primi banii prin mandat postal, incepand cu 1 aprilie.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Scaderea numarului populatiei a continuat in 2006, cu un spor natural negativ de 1,8 la mie. ... Desi mortalitatea generala a scazut in 2006, natalitatea s-a situat, de asemenea, pe o panta descendenta.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Dupa rateurile cotei unice, nici o eventuala majorare a TVA de la 19% la 22% nu va fi suficienta pentru acoperirea cheltuielilor bugetare din 2006-2007.
Pentru ca romanii construiesc de zor, Produsul Intern Brut (PIB) a crescut in trimestrul al doilea cu 7,8% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Incepand de ieri, Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova este gazda manifestarii expozitionale Electroutil 2006, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.
Trei mari societati craiovene au intrat in 2007 cu mari dificultati financiare si de actionariat. ... La aceste unitati lucreaza in prezent peste 7.000 de salariati. ... Uzina craioveana a fost scoasa la vanzare in ultimii ani de cinci ori, fara succes insa.
Doi angajati ai Serviciului coordonare asociatii de proprietari din cadrul Primariei Craiova sunt anchetati pentru musamalizarea unei gauri de 1,08 miliarde de lei vechi la Asociatia 2 din cartierul Valea Rosie.Functionarii publici Jenela Marica si Constantin Paun, din Primaria Craiova, Serviciul coordonare asociatii de proprietari, sunt anchetati de agentii de la Sectia 3 Politie Craiova în baza unei plângeri penale, potrivit careia cei doi ar fi închis ochii la o lipsa în gestiune de 108.825 de lei înregistrata în 2006 la Asociatia de proprietari nr.
google-analytics.com